Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedvenceim

 

emo16.jpg

 

Ha csillag lennék a magas égen, teneked ragyognék egész életemben, és ha téged szomorúnak látnálak, szerető szívemmel megvigasztalnálak.


emo-doll--large-msg-117337904724.jpg


 

Bár itt lennél most mellettem, foghatnám a kezed, és gyönyörködhetnék benned. Szeretném látni a mosolyod, mélyen beszívni az illatod. Ölelnélek csendesen, simogató kezem beszélne most helyettem. Szemedbe néznék, mélyes s tudnám, hogy menthetetlenül beléd szerettem.


15054.jpg

Valami véget ér, valami fáj. Megdobban a szívem, de hiába már. Nincs bennem boldogság, csak fájó gyötrelem, magányos a szívem, boldogtalan az életem.

 


 

17009.jpg

 

 

Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, szerelmes szavakra, forró csókokra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon. Sötét éjjel, édes álmom hamar tovaszáll. Felébredek, és a szívem vadul kalapál. Kispárnámat szorongatva könnyes a szemem, szeretném, ha velem lennél, mindig csak velem.


 

 

i_miss_you_by_fubu.jpg

Hiányzol nekem, mint, hajnali rétnek a gyöngyöző pára, vágyom rá, hogy édes csókot lehelhessek kicsi piros szádra! Csókod izét már alig várom csak te vagy kire vágyom!


valentiens-day-2013-i-love-you-pictures--1-.jpg

Túl későn ébredtem rá, hogy a karjaid közt van az otthonom, és a csókjaid jelentik számomra az életet. És nélküled most a szívem csak megszokásból dobog. De a fájdalom ellenére szerencsésnek mondhatom magam, mert bár soha nem leszel az enyém, neked köszönhetően rátaláltam az igaz szerelemre.

 


 

valentiens-day-2013-i-love-you-pictures--3-.jpg

Csak kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol.
Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed.
Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire
érdekled őt és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki.
Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja, ".......Ő az."

 


 

3d-hd-wallpapers-.jpg

Szeretlek. Nem vagyok tökéletes, de bármire képes lennék azért, hogy boldoggá tegyelek.Valószínűleg nem veszed észre. Azt hiszed nem érzel semmit, és elhagysz. Hiszen te nem is akartál engem. Nem érdeked, hogy én boldog legyek. Viszont ha már csak a múlt köt össze minket, és eszedbe jutok, rájössz, hogy hiányzom neked, és legbelül, mélyen te is szeretsz.

 


 

45752.jpg

“Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata.
A többi nem az.
A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a “valóság”, amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a “senkihez sincs közöm” életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy “Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!” – miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: “Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!”
Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk.

 


 

goth_dolls_125077.jpg

Közelebb lépve hozzám, hosszan rám pillantott, és ez a nézés intimebb volt minden simogatásnál. A bőröm halványan izzani kezdett, mintha lenyeltem volna a holdat, és most a bőröm alatt világítana. Testemen minden szőrszál égnek meredt, a lélegzetem elakadt. És mindez egyetlen pillantástól.


 

 

 

 

 

Cikkek

Szeretlek

2013.01.31

logo_1000000225.jpeg

Im sorry for everything

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kedvenceim | Hozzászólások: 0